Choose your language.
Choose from 6 languages. Welcome to Henrad radiators.
Beautiful radiators for modern living.

België
Nederland
UK
Deutschland
Belgique
France
Ireland
Other Countries
 Choose your language

De Deco Range breidt uit met maar liefst 486 radiatoren!

Tijdens de laatste jaren is de vraag naar decoratieve radiatoren sterk toegenomen. Henrad speelt hierop in door zijn assortiment radiatoren met zowel vlakke als gestileerde voorplaat verder uit te breiden. Zo komen er maar liefst 179 radiatoren bij voor de Everest Plan ECO, 139 voor de Compact Plan en telkens 84 radiatoren voor de Everest Line ECO en de Compact Line.

De uitbreiding is zichtbaar in alle combinaties van types, hoogtes en lengtes binnen elke reeks.

318 Extra radiatoren met vlakke voorplaat

De belangrijkste aanvullingen zijn allereerst dat type 11 nu beschikbaar komt in elke hoogte. Verder wordt type 21 nu eveneens aangeboden bij hoogte 300 mm. Lengte 1.100 mm komt dan weer beschikbaar over alle hoogtes. Tenslotte wordt het assortiment hier en daar verder aangevuld om het meer in lijn te brengen met de andere Henrad-reeksen.

168 Extra radiatoren met gestileerde voorplaat

Ook hier wordt de type 11 radiator toegevoegd, en wel vanaf hoogte 400 mm met telkens een lengte tot 2.000 mm. Verder is de uitbreiding te vinden in aanvullingen naar zowel kleinere als grotere lengtes.

Met deze wijzigingen en uitbreidingen spelen we gericht in op de behoeftes van onze klanten naar meer combinatiemogelijkheden, meer transparantie en meer functionaliteit. Daarenboven komt het assortiment van decoratieve radiatoren nu meer in lijn met andere reeksen binnen het Henrad-assortiment.

De uitbreiding is vanaf heden beschikbaar.

Downloads