Choose your language.
Choose from 6 languages. Welcome to Henrad radiators.
Beautiful radiators for modern living.

België
Nederland
UK
Deutschland
Belgique
France
Ireland
Other Countries
 Choose your language

Henrad lanceert de Premium All In

Vanaf heden is de Henrad Premium ventielradiator ook beschikbaar in een nieuwe uitvoering.

Met de Premium All In biedt Henrad de Premium radiator aan inclusief alle bevestigingsmaterialen. Bijkomend kan deze uitvoering ook omgedraaid worden waardoor hij multi-inzetbaar is.

Geen opgelaste strippen

Types 21, 22 en 33 hebben geen opgelaste strippen. Een linkse versie krijgt men door het omdraaien van de radiator. Type 11 heeft wel opgelaste strippen en wordt met de standaard VDI-console geleverd. Een linkse uitvoering is voor dit type beschikbaar op aanvraag.

Consoles

De radiator type 21-33 is niet langer voorzien van de traditionele bevestigingsstrippen. De bijgeleverde Monclac console is geen “lug-lug” console, maar een “grille-seam” console. Dit betekent dat de onderste lasnaad van de radiator steunt op de console en dat de kop van de console de radiator bovenaan op het rooster klemt. Het vastschroeven van de kop minimaliseert het risico op opwaartse bewegingen, de anti-slide clips op laterale bewegingen.

Premium All In kleurt je dag!

De Premium All In is beschikbaar in Henrad wit 9016, 35 andere Henradkleuren en 200 RAL-kleuren. Omdat de kop van de console bovenaan op het rooster klemt zal deze bij gekleurde radiatoren in chroomkleur zijn.

Nieuw bovenrooster

De Premium All In wordt in een nieuw kleedje gestoken. De radiator wordt voorzien van een nieuw, modern bovenrooster.

Ontdek de Premium All In