Choose your language.
Choose from 6 languages. Welcome to Henrad radiators.
Beautiful radiators for modern living.

België
Nederland
UK
Deutschland
Belgique
France
Ireland
Other Countries
 Choose your language

Nieuwe editie ‘Technisch Handboek’ beschikbaar

Download het nieuwe Technisch Handboek van Henrad en u bent volledig op de hoogte van al onze technische informatie. Deze nieuwe editie bevat ook alle gegevens van onze recent gelanceerde radiatoren.

TD afbeelding
Download hier de meest recente versie van het Technisch Handboek (pdf)
In het verleden brachten we minder frequent een nieuwe versie van ons Technisch Handboek op de markt. Nu we ons gamma voortdurend uitbreiden met nieuwe modellen, groeit de nood aan snelle updates. Elke nieuwe update zal meteen beschikbaar zijn op onze website (www.henrad.eu). Deze regelmatig bezoeken is dus de boodschap.

Uw Technisch Handboek bestellen

Bestellen met referentie HR TD NL:

  • – Per stuk
  • – Onder krimpfolie = 10 stuks
  • – Per doos = 20 stuks

Om te bestellen klik op services.marketing@srg.eu om een mail te sturen en vul alle gevraagde gegevens in.

Voor wie?

Het Technisch Handboek wordt intensief gebruikt door installateurs, groothandels, architecten en studiebureaus. Installateurs vinden er alle technische informatie wat betreft de positie van de ophangstrippen, de mogelijke consoles en de beschikbare aansluitmogelijkheden. Groothandelaars gebruiken het boek vooral als naslagwerk voor het beantwoorden van technische vragen. Architecten en studiebureaus waarderen vooral de bestekteksten, de afgiftetabellen en de heat calculators, die ze ook afzonderlijk kunnen downloaden van de website.