Choose your language.
Choose from 6 languages. Welcome to Henrad radiators.
Beautiful radiators for modern living.

België
Nederland
UK
Deutschland
Belgique
France
Ireland
Other Countries
 Choose your language

HENRAD, the company

Henrad nv
Welvaartstraat 14 bus 6
2200 Herentals
België
T. +32 (0)14 212 075
F. +32 (0)14 211 719

Locatie

environment

Henrad: een en al ervaring

Henrad verwarmt miljoenen woningen over heel Europa. In 1978 produceerde oprichter Louis Hendrickx met groot succes zijn eerste plaatstalen radiator. Vele decennia later prijkt Henrad nog steeds aan de top. Eigen ontwikkelde standaard- en designradiatoren maken van Henrad dé trendsetter op de Europese radiatorenmarkt. Dankzij de unieke ECO-technologie brengt Henrad zelfs de meest energiezuinige radiatoren op de markt.

De hoge kwaliteitseisen die stichter ‘Lowieke Stoof’ beoogde met zijn eerste radiatoren in de jaren ’70, zitten nog steeds in de bedrijfsgenen ingebakken. De ambities om topradiatoren te verdelen via een internationaal distributienetwerk van groothandels in verwarming en sanitair bleef dezelfde, de achterliggende technologieën ondergingen nochtans grote evoluties.

Deel van de Ideal Stelrad Group

Sinds 2005 maakt Henrad deel uit van de Ideal Stelrad Group (ISG). Deze verankering in een Europese groep geeft ons de vereiste fundamenten en kracht om onze Europese positie te bestendigen en verder te versterken.

Design én functionaliteit

De oerdegelijke plaatstaalradiator vormt nog steeds de ruggengraat van het assortiment van Henrad. In plaats van één of enkele standaardkleuren, zijn nu vrijwel alle RAL-kleuren beschikbaar. Daarnaast ontwikkelden de designers van Henrad prachtige decoratieve radiatoren die een meerwaarde en extra cachet geven aan de ruimte.

Bij Henrad gaan design en functionaliteit hand in hand. Voor elke woning – van een statig stadspand over een villa in het groen tot een huis in de rij – hebben wij de juiste radiatoren.

Warmte = kostbaar

Warmte is een kostbaar gegeven. Zonder warmte is er geen comfort of gezelligheid. Maar met warmte moet ook zorgzaam omgesprongen worden. Al jarenlang levert onze R&D-afdeling grote inspanningen om de warmte-efficiëntie van de Henrad-radiatoren te maximaliseren.

Deze ontwikkelingen leverden al prachtige resultaten op. Met de ECO-technologie – die we inmiddels toepassen op zowel onze standaard- als onze decoratieve radiatoren – betaalt uw radiator zichzelf terug. U geniet dagelijks van aangename warmte, terwijl uw energiefactuur en het milieu er wel bij varen.

Duurzame, groene warmte

Ook de komende jaren gaat Henrad op de ingeslagen weg verder. Kwaliteit en warmtecomfort vormen de basis. Dit combineren we met vernieuwende sterke designs voor een exclusieve uitstraling. Daarnaast blijven we werken aan meer duurzame, groene warmte! Daar gaan we voor, omdat u en onze planeet het verdienen.


EEN DISTRIBUTIENETWERK VAN GESPECIALISEERDE GROOTHANDELS

Henrad heeft een uitgebreid distributienetwerk van gespecialiseerde regionale en internationale groothandels.
Op deze manier wordt een optimale beschikbaarheid van onze radiatoren gegarandeerd.

Zoek een Henrad groothandel in uw regio
Zoek een Henrad showroom in uw regio