Choose your language.
Choose from 6 languages. Welcome to Henrad radiators.
Beautiful radiators for modern living.

België
Nederland
UK
Deutschland
Belgique
France
Ireland
Other Countries
 Choose your language

Henrad, milieu

EEN HART VOOR GROENE WARMTE

Warmte staat voor gezelligheid en comfort. Dat is wat warmte zo onmisbaar maakt in ons dagelijkse leven. Maar omdat we iedereen van voldoende warmte willen voorzien, leggen we heel wat druk op ons milieu en het klimaat. Daarom engageren we er ons bij Henrad voor om zorg te dragen voor onze planeet en voor de generaties na ons. We willen verstandig omspringen met energie en kiezen resoluut voor duurzame, groene warmte.

EEN LEVEN LANG GENIETEN VAN OPTIMAAL COMFORT MET DE LAAGSTE ENERGIEKOSTEN.

Henrad behoren is één van de grootste radiatorenmerken in Europa. En dat zijn we niet zomaar, maar omdat we steeds de hoogste kwaliteit bieden tegen een uiterst competitieve prijs. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen moet kunnen kiezen voor onze kwaliteit. Of u nu woont in een sobere stadswoning of een riante villa op het platteland, iedere woning verdient de kwaliteit van Henrad.

ZORG VOOR DE TOEKOMST

We dragen bij Henrad niet enkel zorg voor onze consumenten van nu, maar ook voor de generaties van morgen. Meer dan een derde van al onze beschikbare energie in het Westen wordt opgebruikt aan de verwarming van gebouwen en de opwarming van water. Hoog tijd dus voor een drastische omwenteling in hoe we omspringen met energie.

DUURZAAM VERWARMEN

Het warmteverbruik in onze woningen moet een stuk lager ! Goede isolatie en vooral het gebruik van moderne verwarmingstechnologieën helpen ons al een heel eind op weg, zeker in combinatie met hernieuwbare energiebronnen. Wanneer we deze nieuwe technologieën combineren met de revolutionaire lagetemperatuur-systemen van Henrad ECO kunnen ze optimaal renderen.