Choose your language.
Choose from 6 languages. Welcome to Henrad radiators.
Beautiful radiators for modern living.

België
Nederland
UK
Deutschland
Belgique
France
Ireland
Other Countries
 Choose your language

Henrad = 100% focus op radiatoren

Henrad verwarmt miljoenen woningen over heel Europa. In 1978 produceerde oprichter Louis Hendrickx met groot succes zijn eerste plaatstalen radiator. Vele decennia later prijkt Henrad nog steeds aan de top. Eigen ontwikkelde standaard-, design- en elektrische radiatoren maken van Henrad dé trendsetter op de Europese radiatorenmarkt. Dankzij de unieke ECO-technologie brengt Henrad zelfs de meest energiezuinige ‘ECO’ radiatoren op de markt.

Design én functionaliteit

De oerdegelijke plaatstaalradiator vormt nog steeds de ruggengraat van het assortiment van Henrad. Daarnaast ontwikkelden de designers van Henrad prachtige verticale & decoratieve radiatoren die een meerwaarde en extra cachet geven aan de ruimte. Bovendien heeft Henrad, in plaats van één of enkele standaardkleuren, nu vrijwel alle RAL-kleuren beschikbaar en dit voor alle radiatoren.

Bij Henrad gaan design en functionaliteit hand in hand. Voor elke woning – van een statig stadspand over een villa in het groen tot een huis in de rij – hebben wij de juiste radiatoren.

Duurzame, groene warmte = kostbaar

Warmte is een kostbaar gegeven. Zonder warmte is er geen comfort of gezelligheid. Maar met warmte moet ook zorgzaam omgesprongen worden. Al jarenlang levert onze R&D-afdeling grote inspanningen om de warmte-efficiëntie van de Henrad-radiatoren te maximaliseren.

Onze ontwikkelingen leverden al prachtige resultaten op. Met de ECO-technologie – die we inmiddels toepassen op zowel onze standaard ECO als onze decoratieve ECO radiatoren – betaalt uw radiator zichzelf terug. Onze ECO radiatoren werden speciaal ontwikkeld als afgifte-element voor uw lage temperatuursysteem. Zo geniet u met Henrad dagelijks van een aangename warmte en optimaal comfort terwijl uw energiefactuur en het milieu er wel bij varen.

Deel van SRG

Sinds 2014 maakt Henrad deel uit van de Stelrad Radiator Group (SRG). SRG is met maar liefst 5,9 miljoen verkochte radiatoren (2017) en een marktaandeel van ongeveer 20% de enige Europese fabrikant die zich 100% toelegt op de ontwikkeling, productie en het commercialiseren van radiatoren. Deze verankering in een Europese groep geeft ons de vereiste fundamenten en kracht om onze Europese positie te bestendigen en verder te versterken.