mailinghrdlinfra
RAGGIO-GREY-AMB

STRALINGSPANEEL 

Ontdek de kracht van infraroodstraling! Deze vorm van elektromagnetische energie is een revolutionaire manier van verwarmen die naadloos kan samenwerken met traditionele convectieverwarming. Infraroodverwarming verwarmt niet de lucht, maar richt zich rechtstreeks op personen en objecten binnen zijn bereik. 

Dankzij deze gerichte aanpak ervaren gebruikers een weldadige, snelle warmte zonder energieverlies, zelfs bij lagere omgevingstemperaturen. Je hebt vast al gehoord van de effecten van infrarode warmte, zoals die van de zonnestralen of de verzachtende warmte van een rode lamp bij spierpijn. Infraroodverwarming is daarom uitermate geschikt voor minder grote ruimtes die occasioneel verwarmd dienen te worden.

Raggio

Eenvoudig te installeren en geschikt voor elke omgeving dankzij een minimaal ontwerp. De Raggio geeft een gevoel van natuurlijke warmte en verspreidt deze gelijkmatig door de transmissie van infraroodstralen. Het is verplicht om een (niet meegeleverde) programmeerbare slimme stekker te gebruiken. 

De Raggio is verkrijgbaar in verkeerswit en antracietgrijs

Kenmerken: 
✔ Infraroodtechnologie 
✔ Klaar voor installatie en aansluiting

raggio-amb-mailing

Raggio infraroodpanelen als aanvullende verwarming 

Het inzetten van een Raggio infraroodpaneel als bijverwarming kan de energieconsumptie van de normale verwarmingsbron (doorgaans nog steeds een hr-ketel op gas of soms een elektrische warmtepomp) verminderen. Hieronder worden de meest gangbare toepassingen beschreven. 

Zithoek 

Je kunt een Raggio infraroodpaneel gebruiken als aanvullende verwarming in de zithoek. Hierdoor kan de thermostaat van de hoofdverwarming iets lager worden ingesteld (wat energie bespaart), terwijl je toch comfortabele warmte blijft voelen door het Raggio infraroodpaneel. 

Badkamer 

Met een Raggio infraroodpaneel kun je de badkamer snel opwarmen op de momenten dat je er bent. De reguliere radiator kan uitgeschakeld worden of op een zeer lage stand worden gezet. Wanneer je in de badkamer bent, schakel je het Raggio infraroodpaneel in. Dankzij het kortstondig gebruik van het Raggio infraroodpaneel bespaar je energie tegenover andere trager werkende afgiftesystemen. 

(Werk)kamer 

Een Raggio infraroodpaneel is uitermate geschikt om een (werk)kamer waar je tijdelijk verblijft te verwarmen. 
De voordelen van verwarmen met ons infraroodpaneel zijn vooral groter wanneer je alleen in huis bent. Als je alleen bent, kun je de verwarming overal laag zetten en zo aanzienlijk besparen. In gezelschap brandt de verwarming in de woonkamer (en mogelijk andere ruimtes) sowieso, waardoor de besparing door het gebruik van het Raggio infraroodpaneel eerder beperkt is. Met een slimme sturing kun je de werkkamer alleen verwarmen wanneer dat nodig is.

 

 

 

Ontdek deze en onze andere elektrische oplossingen in onze elektrische brochure.